Phorcys | People, Planet, Profit… PHORCYS
A Random Image

Coaching bedrijven

PHORCYS levert expertise om uw duurzame ambities op te stellen en te realiseren. Uw klanten waarderen het en u verdient het (terug)!

Uw bedrijf wil duurzaam ondernemen en de eigen CO2-uitstoot reduceren, maar het mag ook niet veel kosten. Met welke maatregelen kunt u zichtbaar en snel succes boeken en geld (terug)verdienen? Hoe voldoet mijn bedrijf aan de overheidseisen voor duurzaam inkopen? En hoe zorgt u ervoor dat dit binnen uw bedrijf wordt opgepakt? Hoe worden uw medewerkers bewuster van het energieverbruik? Zijn er eventueel subsidies beschikbaar? Wij zoeken het uit en helpen u op weg.
PHORCYS coacht u en uw medewerkers om samen de optimale aanpak voor realisatie van uw duurzame ambities te maken.

Bijvoorbeeld voor het nemen van concrete maatregelen op het gebied van duurzame mobiliteit en energie, belangrijke onderwerpen binnen bedrijven. Wat is er voor nodig en wat levert het op? Wij bieden u inzicht in zowel de effectiviteit als de financiƫle gevolgen. Op basis daarvan stellen wij een kort plan op met maatregelen, gericht op uitvoering. Want door het te doen, worden resultaten bereikt!

Voorheen hebben wij bijvoorbeeld Achmea en TNT hierover geadviseerd.

Is uw bedrijf ook buiten Nederland actief, dan kunt u profiteren van onze internationale ervaring. Deze kennis komt eveneens van pas indien u geĆÆnteresseerd bent in zogenaamde Clean Development Mechanism-projecten met bedrijven in ontwikkelingslanden.

Telt resultaat voor u? Vraag naar onze tijdelijke aanbieding voor bedrijven. U kunt ons hier bereiken.