Phorcys | People, Planet, Profit… PHORCYS
A Random Image

Procesmanagement

PHORCYS helpt u als onafhankelijke partij met een aantrekkelijk aanbod. Wij leveren zodat u zich volop kunt concentreren op uw eigen inbreng.

Wij kunnen u ondersteunen met interimmanagement van complexe projecten en processen, zodat u tijd overhoudt voor uw overige werkzaamheden, want u heeft het al druk genoeg.

Indien u meer geïnteresseerd bent in trainingen, bijvoorbeeld om de effectiviteit van de uitvoering van het beleid te verhogen of uw ambities adequaat te herijken in verband met bezuinigingen, neemt u dan gerust contact op. Ook voor trainingen om het bewustzijn van uw medewerkers te vergroten, bent u bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange expertise, beschikken wij over veel informatie voor trainingen en kunnen wij zeer kosteneffectief werken.

Wij geven en faciliteren informatieve bijeenkomsten van zowel bestuurlijke als inhoudelijke aard, of juist om inspiratie op te doen en draagvlak te vergroten. PHORCYS helpt u bij het kiezen van de juiste vorm, passend bij de inhoud en de deelnemers.

Wilt u meer weten wat PHORCYS u kan bieden? U kunt ons hier bereiken.